Wednesday, June 5, 2013

Τα πλεονεκτήματα των ηλιοθερμικών συστημάτων TiSUN

Όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα προσφέρει ιδανικές συνθήκες  για την αξιοποίηση της ηλιακής θερμότητας. Η TiSUN αξιοποιεί αυτές τις συνθήκες και παράγει εδώ και 20 χρόνια κορυφαία προϊόντα, τα οποία ξεχωρίζουν σε κάθε κλιματική ζώνη. Με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις για κατοικίες, ξενοδοχεία κολυμβητήρια, γηροκομεία κ.α. Η TiSUN προσφέρει ζεστό νερό σε όλη τη διάρκεια του χρόνου αξιοποιώντας τον ήλιο.

Είναι γεγονός ότι η ετήσια ηλιακή ακτινοβολία στην Ελλάδα είναι 1300 έως 1700 κιλοβατώρες ανά τετραγωνικό μέτρο. Καθαρή ενέργεια σε άφθονες ποσότητες! Με μια ηλιοθερμική εγκατάσταση είναι δυνατή η θέρμανση του νερού χρήσης σε όλη τη διάρκεια του χρόνου πάνω από τους 60 °C – σχεδόν δωρεάν. Έτσι, οι ηλιακές εγκαταστάσεις καλύπτουν περίπου το 70 % των συνολικών απαιτήσεων σε θερμότητα. Κατά συνέπεια, η συμβατική θέρμανση απαιτείται μόνο στο υπόλοιπο 30 % αντί για το 100 %. Έτσι εξοικονομείται CO2, ενέργεια και μειώνονται τα έξοδα!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ; ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

TA ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για του οποίους πρέπει να χρησιμοποιείται η ηλιακή ενέργεια για τις ανάγκες θέρμανσης. Παραθέτουμε μερικούς εδώ.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ
Σκεφθείτε ότι θα μπορούσατε να έχετε πλήρη ανεξαρτησία, από τις συνεχόμενες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, ανεξαρτησία από τις αποφάσεις των προμηθευτών αερίου. Είναι μια ωραία σκέψη και μπορείτε να την κάνετε πραγματικότητα. Με τις ηλιακές εγκαταστάσεις μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ανεξάρτητο, ισχυρό σταθμό παραγωγής θερμότητας, καθώς η ηλιακή ακτινοβολία θα σας εφοδιάζει (δωρεάν) και θα σας χαρίζει πάντα την θερμότητα που χρειάζεστε

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 
Ο ήλιος εκπέμπει 5000 φορές περισσότερη ενέργεια στον πλανήτη μας από όση χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι μαζί! Εμείς παίρνουμε αυτό το δώρο του ουρανού και το προσφέρουμε στους πελάτες μας. Με τις ηλιακές μας εγκαταστάσεις μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθαρή ενέργεια, η οποία δεν στερεί πόρους από τη Γη και δεν εκλύει εκπομπές στην ατμόσφαιρα. Προστατεύετε το περιβάλλον κάθε μέρα του χρόνου χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς και αποδεικνύετε τη διορατικότητά σας και τον προσανατολισμό στο μέλλον. 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 
Ακόμα και μια μικρή ηλιακή εγκατάσταση παρέχει ετησίως έως το 60  % του αναγκαίου ζεστού νερού. Στη διάρκεια που ο συλλέκτης δεσμεύει την ηλιακή ακτινοβολία και την μετατρέπει σε θερμότητα, ο ηλιακός συσσωρευτής συλλέγει το ζεστό νερό. Από αυτό το αποθεματικό τροφοδοτείται η εγκατάσταση νερού χρήσης και θέρμανσης του σπιτιού. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ενέργεια του ήλιου και να εξοικονομείτε ενέργεια, ακόμα και όταν δεν λάμπει ο ήλιος.

ΩΡΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 
Χάρη στην ώριμη και πατενταρισμένη τεχνολογία που διαθέτουμε, φέρνουμε τον ήλιο στο σπίτι σας. Οι ηλιακές εγκαταστάσεις της TiSUN συνδυάζουν τη μέγιστη αποδοτικότητα με την ελάχιστη κατανάλωση. Όλα τα εξαρτήματα είναι τέλεια εναρμονισμένα μεταξύ τους και αναπτύσσουν την πλήρη απόδοσή τους με τέλεια συνεργασία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κατοικία ή όχι, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια έξυπνη συνολική λύση η οποία τοποθετείτε γρήγορα και να είναι εύκολη στη χρήση. 

ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ 
Οι ηλιακές εγκαταστάσεις της TiSUN χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για την προετοιμασία ζεστού νερού και την υποστήριξη της θέρμανσης. Με βέλτιστη μόνωση του σπιτιού μπορεί να εξοικονομηθεί έως και το 60 % των συνολικών απαιτήσεων σε θερμότητα χάρη στη δωρεάν ηλιακή ακτινοβολία. Η πρόσθετη δαπάνη της ηλιακής εγκατάστασης αποσβένεται πολύ γρήγορα. Εξοικονομείτε για πάντα ενέργεια, έξοδα θέρμανσης, επενδύετε σε καθαρή συνείδηση και είστε ανεξάρτητοι. 

ΣΕΡΒΙΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 
Εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στην οικονομική εκμετάλλευση της ανεξάντλητης πηγής ενέργειας που είναι ο ήλιος. Εκτός από την ποιότητα και την καινοτομία, είναι και η εξυπηρέτηση των πελατών που μας έχει κάνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ηλιοθερμίας. Το σέρβις δεν τελειώνει στην TiSUN με την αγορά ή την τοποθέτηση μιας ηλιακής εγκατάστασης. Οι περιοδικές συντηρήσεις, οι προμήθειες ανταλλακτικών και οι επισκευές εκτελούνται γρήγορα και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 
Τα κορυφαία πιστοποιητικά και οι σφραγίδες εγκρίσεων εγγυώνται ότι τα προϊόντα TiSUN καλύπτουν τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας. Εκτός από τις εθνικές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις, όλοι οι εργοστασιακά κατασκευασμένοι συλλέκτες της TiSUN διαθέτουν από το 2007 την ένδειξη Solar Keymark, η οποία αποτελεί το καθολικά αναγνωρισμένο        πιστοποιητικό ποιότητας στην Ευρώπη. Εκτός από την αποδεδειγμένη ποιότητα των προϊόντων εγγυώμαστε επίσης το επιπλέον πλεονέκτημα, ότι όλοι οι πελάτες μας στην Ευρώπη μπορούν να αποκτούν ταχύτερα και ευκολότερα πρόσβαση στις κρατικές παροχές

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 
Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, τα προϊόντα TiSUN αναπτύσσονται εσωτερικά στις εγκαταστάσεις μας. Πριν ένα πρωτότυπο να φτάσει σε κατασκευαστική ωριμότητα, διέρχεται από πολλές δοκιμαστικές φάσεις και βελτιώνεται συνεχώς ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τις σκληρότερες κλιματικές συνθήκες, όπως είναι η κακοκαιρία, το χαλάζι και το χιόνι. Επειδή παράγουμε και διανέμουμε μόνοι μας τους ηλιακούς συλλέκτες και συσσωρευτές, προσφέρουμε 10 χρόνια εγγύηση σε όλους τους εργοστασιακά κατασκευασμένους ηλιακούς συλλέκτες. Όλοι οι συσσωρευτές μας προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση.

No comments:

Post a Comment