Wednesday, November 14, 2018

ANDRIANOS - Η πληρέστερη γκάμα υλικών & εξαρτημάτων για δίκτυα υγραερίου στην Ελλάδα


Η ANDRIANOS από το 2001 διανέμει κατά αποκλειστικότητα στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά τους πλέον αξιόπιστους Ρυθμιστές Υγραερίου GOK Γερμανίας. Με την πάροδο του χρόνου η γκάμα αυτή συμπληρώθηκε και από τα υπόλοιπα απαραίτητα εξαρτήματα υγραερίου όπως:



αντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους σημαντικότερους οίκους, όπως ALGAS SDI, TECNOCONTROL, IVR, MBM, WATTS, MERTIK και TECNOGAS.



Τα τελευταία χρόνια η γκάμα αυτή ολοκληρώθηκε με τη προσθήκη Ανοξείδωτων Σωληνώσεων & Εξαρτημάτων για δίκτυα υγραερίου του οίκου WITZENMANN, που απλουστεύουν το έργο του εγκαταστάτη, παρέχοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Επίσης εμπλουτίστηκε με ταχυθερμαντήρες και αυτόνομους θερμοσίφωνες για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, καθώς και επίτοιχους λέβητες αερίου με την πρόσφατη συνεργασία της ANDRIANOS με τον κορυφαίο οίκο ARISTON THERMO GROUP. Η γκάμα τέλος, συμπληρώνεται με δεξαμενές υγραερίου από 145 έως 100.000 λίτρα, υπέργειες και υπόγειες, από τον οίκο RCS.






Με όλο αυτό το προϊοντικό πακέτο και την υψηλή τεχνογνωσία, η οποία πηγάζει από την συνεχή ενασχόληση της ANDRIANOS με το υγραέριο, εξασφαλίζεται ένα πακέτο λύσεων που συνδυάζει την ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως την ασφάλεια για τον τελικό καταναλωτή.




No comments:

Post a Comment