Tuesday, February 10, 2015

Δελτίο Τύπου: Συμμετοχή της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στην έκθεση HORECA 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση  του Τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς, η HORECA 2015, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» από 6 έως 9 Φεβρουαρίου. 

Η προσέλευση των επισκεπτών στην φετινή έκθεση HORECA ήταν άνω των προσδοκιών, αφού αποτέλεσε πόλο έλξης για περισσότερους από 100.000 επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου Επισιτιστικού κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις εξελίξεις και τις καινοτομίες και να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες που τους αφορούν.  Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ έδωσε το δυναμικό «παρών»  συμμετέχοντας με επιτυχία και φέτος, παρουσιάζοντας τις βέλτιστες λύσεις για Εξοικονόμηση Ενέργειας στην θέρμανση, τον κλιματισμό, την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και το υγραέριο, σε τουριστικά καταλύματα.

Το περίπτερο της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στην HORECA 2015

Η ΑNΔΡΙΑΝΟΣ ιδρύθηκε το 1994 και από τότε ασχολείται με την θέρμανση, την ψύξη, το αέριο, τα ηλιακά συστήματα, την Εξοικονόμηση Ενέργειας και με τις ποιοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις. Για το λόγο αυτό εισάγει και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο, 23 εταιρείες, με τους πλέον στρατηγικούς συνεργάτες της να είναι ο Αυστριακός οίκος TiSUN στον τομέα της Ηλιακής Θέρμανσης, η AHI-CARRIER με τις Αντλίες Θερμότητας CARRIER & TOSHIBA για οικιακή και επαγγελματική χρήση, o Ιταλικός Οίκος PLINOXOTAR με Δεξαμενές Υγραερίου και  ο Γερμανικός οίκος GOK με Εξαρτήματα για Δίκτυα Υγραερίου και Φυσικού Αερίου

Ηλιοθερμικά Συστήματα TiSUN

Οι επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καινοτόμα ηλιακά συστήματα της TiSUN για παραγωγή όχι μόνο ζεστών νερών χρήσης αλλά και θέρμανσης χώρων και κολυμβητικών δεξαμενών. Ειδικά το δοχείο θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης TISUN Pro-Clean ενδείκνυται για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, αφού αποτελεί άριστη επένδυση εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων, με χρονικά άμεση απόσβεση.

Δοχείο θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης TISUN Pro-Clean

Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπήρχε τόσο για τις αντλίες θερμότητας CARRIER & TOSHIBA, όπου αποτελούν την αρτιότερη τεχνολογικά λύση για μια εναλλακτική πηγής θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης με χαμηλό κόστος όσο και για τα εξαρτήματα για δίκτυα αερίων και υγρών καυσίμων του οίκου GOK που με την ποιότητα του έχει κατακτήσει την παγκόσμια και την Ελληνική αγορά, στην οποία κατέχει ηγετική θέση. Προϊόντα της κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας εκτέθηκαν στο φετινό περίπτερο προσελκύοντας για μια φορά ακόμα, το θερμό ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών.

Αντλίες Θερμότητας CARRIER και TOSHIBA

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ είχαν την ευκαιρία, εκτός από τα προϊόντα των οίκων TISUN, GOK, CARRIER και TOSHIBA  να δουν από κοντά Δεξαμενές Υγραερίου του Ιταλικού οίκου PLINOXOTAR καθώς και εύκαμπτες ανοξείδωτες σωληνώσεις AEROLINE κατάλληλες για Ηλιακά Συστήματα.

Δεξαμενή Υγραερίου Plinoxotar Ιταλίας

Ύστερα και από την μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον τόσο των παλαιών όσο και νέων συνεργατών στην Έκθεση HORECA 2015, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις στον τομέα της Εξοικονόμησης Ενέργειας στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. 

No comments:

Post a Comment