Thursday, February 5, 2015

Εξαρτήματα και Δεξαμενές Υγραερίου

Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ασχολείται με τα δίκτυα υγραερίου από το 1994.  Από το 1998 είναι αποκλειστικός συνεργάτης για το χύμα υγραέριο και την τεχνική υποστήριξη στην Μεσσηνία και την Αρκαδία της CORAL GAS, έχει κατασκευάσει εκατοντάδες ποιοτικά δίκτυα υγραερίου στην Νότια Πελοπόννησο, και είναι πιστοποιημένη για αυτό από την TUV AUSTRIA με το ISO 9001 και το ISO 14001.
Δραστηριοποείται στο χονδρικό εμπόριο στην Ελλάδα και την Κύπρο εξασφάλισε την αποκλειστική αντιπροσωπεία των κορυφαίων κατασκευαστών στον κόσμο, όπως η Γερμανική GOK, η αμερικάνικη ALGAS SDI, η Γερμανική WITZENMANN, η ιταλική PLINOXOTAR και ακόμη 12 οίκους από την Ευρώπη και θεωρείτε σήμερα μια από τους πληρέστερους και σημαντικότερους προμηθευτές εξαρτημάτων φυσικού αερίου και υγραερίου.



Η GOK είναι η κορυφαία εταιρεία της Γερμανίας στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου για το υγραέριο και το πετρέλαιο θέρμανσης. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τα ονόματα των ιδρυτών της, ο Karl-Heinz Kleine και Josef Gottfried. Αλλά πολύ πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι, για πολλά χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου, το όνομα GOK είναι συνώνυμο με την καινοτόμο δύναμη, την ποιότητα και την ασφάλεια.

Κατά κύριο λόγο, η GOK έχει επικεντρωθεί σε συστήματα υγραερίου, εφαρμογές υγραέριου για κτίρια, σκάφη αναψυχής, κάμπινγκ, τροχόσπιτα, εγκαταστάσεις πετρελαίου και διαχείριση δεξαμενών. Σε αυτές τις περιοχές προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων με λύσεις εξαρτημάτων υγραερίου και συστημάτων - με άλλα λόγια, πολύ περισσότερο από απλά υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και ρυθμιστές υγραερίου.

Είτε πρόκειται για εμπορική ή βιομηχανική δραστηριότητα - η GOK βλέπει τους συνεργάτες και τους πελάτες της ως εταίρος και τους υποστηρίζει με εκτενείς διαβουλεύσεις και υπηρεσίες. Οι χρήστες οι οποίοι ψάχνουν για την ασφάλεια, την αντοχή, την αξιοπιστία στα δίκτυα υγραερίου, χωρίς συμβιβασμούς, επιλέγουν προϊόντα και εξαρτήματα υγραερίου GOK.

Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Γερμανικής GOK από το 2001. Προμηθεύει με συνέπεια την ελληνική και κυπριακή αγορά με ρυθμιστές πίεσης υγραερίου, κολλεκτέρ για συστοιχίες φιαλών υγραερίου, μετρητές υγραερίου, βαλβίδες ασφαλείας υγραερίου και άλλα εξαρτήματα για δίκτυα υγραερίου.



Υγραέριο για το σπίτι


Εξαρτηματα υγραεριου για οικιακα δικτυα υγραεριου. Γιατί υγραέριο στο σπίτι;
Η αξιοποίηση του υγραερίου για οικιακή χρήση μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι τόσο διαδεδομένη, όμως σε όλες τις προηγμένες χώρες είναι καθιερωμένη εδώ και πολλές δεκαετίες. Εκεί το αέριο είναι η κινητήρια δύναμη βασικών λειτουργιών του σπιτιού και είναι αδιανόητο να μην χρησιμοποιείται. Κι όχι τυχαία βεβαίως, αφού τα πλεονεκτήματα του έναντι άλλων ενεργειακών μορφών είναι σημαντικά και δοκιμασμένα:

-Οικονομία
Η οικονομία είναι ένας παράγοντας προτεραιότητας για την οικογένεια. Έτσι η μείωση με το υγραέριο της μηνιαίας δαπάνης σε σχέση με αντίστοιχες χρήσεις ηλεκτρικού ρεύματος και πετρελαίου είναι ένα υπολογίσιμο κέρδρος στον οικογενειακό προϋπολογισμό.
-Απεριόριστο ζεστό νερό
Η ποιότητα στο ζεστό νερό, η αφθονία και η ταχύτητα είναι απ΄τα κρίσιμα ζητούμενα στο σύγχρονο σπίτι. Το υγραέριο τα εξασφαλίζει σε μέγιστο βαθμό, παρέχοντας δια παντός άμεσα και αδιάκοπα ζεστό νερό. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ο καταναλωτής θελήσει ζεστό νερό το έχει, χωρίς αναμονή και άλλες διαδικασίες, μιας και με το υγραέριο θερμαίνεται το τρεχούμενο νερό. Τέρμα δηλαδή ο γνωστός.. ηλεκτρικός θερμοσίφωνας και τα πατροπαράδοτα boiler, που με την κατακράτηση νερού και τη μη διαρκή ανανέωση του, εκτός των άλλων, δημιουργούν συνθήκες αμφίβολης υγιεινής. Το υγραέριο υπερέχει και από τους ηλιακούς θερμοσυσσωρευτές, οι οποίοι αφ'ενός "ναρκώνονται" κατά τους χειμερινούς μήνες με την χαμηλή ηλιοφάνεια και αφετέρου έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής και παρέχουν συγκεκριμένη ποσότητα νερού, ενώ το υγραέριο απεριόριστη.
-Ποιότητα στη γέυση
Η κουζίνα είναι ένας ακόμη χώρος πο υτο υγραέριο δίνει το κάτι άλλο. Τα φαγητά που μαγειρεύονται σε συσκευές υγραερίου αποκτούν μια ξεχωριστή γεύση και η νοστιμιά τους δεν συγκρίνεται με εκείνων από τις ηλεκτρικές κουζίνες. Γνωρίζοντας στην πράξη την σημαντική διαφορά, οι ειδικοί των εστιατορίων χρησιμοποιούν αποκλειστικά το υγραέριο, που αναδεικνύει την μαγειρική τους. Συνδυάζουμε έτσι της υψηλή ποιότητα παρασκευής φαγητού με την αναμφισβήτητη ταχύτητα που προσφέρει το υγραέριο.
-Φιλικό με το περιβάλλον
Στη θέρμανση το υγραέριο προσφέρει ταχύτητα και ποιότητα κάυσης, διότι είναι καθαρό καύσιμο το οποίο δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και τον καυστήρα σας. Δίκαια δηλαδή συγκαταλέγεται στα οικολογικά είδη. Επιπλέον εξοικονομεί πολύτιμο χώρο για το σπίτι που δεν χρειάζεται το απαραίτητο για το πετρέλαιο καύση, λεβητοστάσιο. Το υγραέριο ήταν και θα είναι σε παγκόσμια κλίμακα το καταλληλότερο κάυσιμο για θέρμανση αυτόνομων χώρων.
-Εύκολη εγκατάσταση
Η εγκατάσταση του δικτύου υγραερίου σε ένα νεόδμητο σπίτι είναι πλέον απλή υπόθεση από πλευράς χρόνου εργασιών, ενώ είναι εξαιρετικά ασφαλής, εφόσον υλοποιηθεί από ειδικούς. Αλλά και από οικονομικής απόψεως έχει καταστεί συμφέρουσα σε σχέση με την αντίστοιχη πετρελαίου. Τα σύγχρονα συστήματα έχουν πρόβλεψη λειτουργίας και με φυσικό αέριο, οπότε όταν αυτό φθάσει στη Νοτιοδυτική Ελλάδα δεν χρειάζεται παρά μια απλή κίνηση για την αντικατάσταση.
-'Οχι φόβος, όχι δυσκολίες
Ο χειρισμός του συστήματος υγραερίου είναι ένα θέμα που προβληματίζει ορισμένους. Κι όμως, δεν πρέπει, αφού η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ και οι κατά τόπους συνεργάτες της αναλαμβάνουν την άρτια εκπαίδευση του καναλωτή. Εξειδικευμένοι τεχνικοί μαθαίνουν στην χρήστη, γρήγορα και με κατανοητό τρόπο, το χειρισμό, αίροντας τους όποιους φόβους και δυσκολίες. Επιπλέον οι τεχνικοί της εταιρίας μας και οι κατά τόπους συνεργάτες μας είναι πάντα διαθέσιμοι για παροχή συμβουλών και υπηρεσιών εφόσον χρειαστεί.
Χρησιμοποιώντας το υγραέριο στο σπίτι σας.
Το υγραέριο είναι πολύ ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού σας για τη θέρμανση, το ζεστό νερό, το μαγείρεμα, το μπάρμπεκιου, και τις πισίνες.
Το Υγραέριο LPG, είναι ένα καύσιμο λιγότερο βλαβερό για το περιβάλλον και την υγεία σας.
Τα προϊόντα της καύσης του υγραερίου εκπέμπουν μικρότερες ποσότητες CO2 συγκριτικά με άλλα καύσιμα, (με εξαίρεση το Φυσικό Αέριο) έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια που μπορούν να προξενήσουν ατμοσφαιρική ρύπανση.
Το υγραέριο είναι αξιόπιστο, μεταφερόμενο και ευέλικτο και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο φάσμα εφαρμογών. Παρέχει άμεσα διαθέσιμη ζέστη και ελέγχεται εύκολα, ώστε να αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση για το δίκτυο φυσικού αερίου.Η σύγχρονη, οικονομική λύση.

Το χύμα υγραέριο σε δεξαμενή είναι μία από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε σπίτι. Προσφέροντας οικονομία και αυτονομία, έρχεται στο σπίτι η την επιχείρηση για να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής μας και να «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα εύκολα και γρήγορα. Εξασφαλίζοντας έως και 30% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο, το υγραέριο ενδείκνυται για συστήματα κεντρικής θέρμανσης, είναι ιδανικό για την κουζίνα επαγγελαμτική ή οικιακή, και το τζάκι υγραερίου, για ζεστό νερό, ακόμα και για κλιματισμό ή θερμαινόμενες πισίνες.


Αποτελεί ιδανική λύση για τις περιοχές εκτός δικτύου φυσικού αερίου, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι τη δύναμη, την απόδοση και την ευελιξία μιας νέας, εναλλακτικής και καθαρής ενέργειας για κάθε μας ανάγκη.

Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ παραδίδει τις εγκαταστάσεις υγραερίου με όλες τις προβλεπόμενες από την νομοθεσία πιστοποιήσεις, για ασφάλεια και οικονομία, μετά από πλήρη μελέτη χώρου, σύμφωνα πάντα με το ΦΕΚ 1257/2003.

 

Υγραέριο στην επιχείρηση


-Η κινητήρια δύναμη του επαγγελματία
Στον επαγγελματικό χώρο το υγραέριο έχει εδραιωθεί και στην χώρα μας συνιστώντας μάλιστα το απόλυτο "εργαλείο" σε ορισμένους κλάδους, όπως εστιατόρια, fast food, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία. Στις συγκεκριμένες κατηγορίες το υγρέριο θεωρείται απαραίτητο, εξυπηρετώντας τα μέγιστα στους επαγγελματίες σε απόδοση, ποιότητα και οικονομία. Τα ξενοδοχεία είναι ακόμη ένας τομέας που το υγραέριο γνωρίζει ευρέια χρήση, ενώ σε βιοτεχνία & βιομηχανία τελευταία αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο.
Βεβαίως και σε όλες τις επαγγελματικές περιπτώσεις βασικό ρόλο διαδραματίζει η ποιότητα και πληρότητα από πλευράς ασφάλειας της εγκατάστασης υγραερίου, με την τήρηση των καθιερωμένων τεχνικών προδιαγραφών, που εξασφαλίζεται μόνο από ειδικούς. Άλλωστε η σύγχρονη τεχνολογία παρέχει πολλαπλές λύσεις στον επαγγελματία, όπως επίτοιχους λέβητες θέρμανσης, δεξαμενές, συστοιχίες φιαλών, μηχανήματα & συσκευές αερίου.
-Μελέτη χώρου για απόλυτη οικονομία
Αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη κάθε έργου στον τομέα του υγραερίου. Ξεκινώντας από τις απαιτήσεις καύσης και το σχεδιασμό δικτύου, δίνουμε εναλλακτικές προτάσεις εξοπλισμού κατασκευής και ασφαλιστικών μέτρων εγκατάστασης - συστημάτων ανίχνευσής (σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις για τις εγκαταστάσεις υγραερίου). Έτσι καταλήγουμε σε διεκπεραίωση δικτύου και διασφάλιση ομαλής λειτουργίας του έργου σε όλες τις παραμέτρους καθώς και πλήρωση όλως των δικλίδων ασφαλεία τους καταναλωτή.
Με την εμπεριστατωμένη μελέτη χώρου και απαιτήσεων η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ δίνει κάθε φορά την δέουσα λύση, σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή οικονομία. Οι επαγγελματίες αξιοποιούν κυρίως τις δυνατότητες του υγραερίου στην θέρμανση, στην οικονομία και στην ασφάλεια. Σημειώνεται ότι οι χρήσεις του περιλαμβάνουν τις συσκευές κουζίνας και τον πλυντηριακό εξοπλισμό.
Ασφάλεια-Το ζήτημα ασφάλειας είναι, για τα δίκτυα υγραερίου, πρωταρχικής σημασίας. Σε βαθμό μάλιστα, που δεν είναι συγκρίσιμο με άλλων καυσίμων.H τήρηση αυστηρών προδιαγραφών, οι μηχανισμοί και οι δικλίδες ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, οι τακτικοί έλεγχοι από εξειδικευμένα συνεργεία και η ομαλή πιστοποιημένη λειτουργία, δημιουργούν ένα αξεπέραστο πλέγμα ασφάλειας. Γι'αυτό ο χρήστης, εφ'όσον έχει εμπιστευθεί την εγκατάσταση υγραερίου σε εταιρεία με την απαιτούμενη τεχνογνωσία και το κατάλληλο τεχνικό προσωπικό, που θα εφαρμόσει κατά γράμμα τους ισχύοντες κανόνες στην τοποθέτηση και το service, μπορεί και πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ήσυχος.




Οικιακός ανιχνευτής Υγραερίου





Εξαεριωτής Υγραερίου AlGas-SDI


Φίλτρο Υγραερίου PN6

Φίλτρο Υγραερίου PN25

Ηλεκτρομαγνητική βάνα  Υγραερίου

Κιτ για συστοιχία φιαλών Υγραερίου


Σφαιρικός κρουνός αερίου με βάση στήριξης, βαλβίδα θερμική, μονωτικό στοιχείο και σημείο δοκιμής.











 


Ανοξείδωτος εύκαμπτος σύνδεσμος Υγραερίου






  
Διηλεκτρικός σύνδεσμος




Θερμική βαλβίδα




No comments:

Post a Comment