Wednesday, October 9, 2019

Έως 90% Εξοικονόμηση Ενέργειας με την πιο αποδοτική & ποιοτική Θέρμανση, Ψύξη & Παραγωγή ZNX



Θερμική Άνεση των επισκεπτών
ή
Οικονομία στην καταναλισκόμενη ενέργεια? 


Δεν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα στα δύο χάρη στην έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα μηχανικών της ANDRIANOS!



Η ικανοποίηση των επισκεπτών από την διαμονή τους επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες θερμικής άνεσης που επικρατούν στα δωμάτια αλλά και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Στην ANDRIANOS ειδικευόμαστε στην εύρεση λύσεων για την καλύτερη ενεργειακή διαχείριση, σε συνάρτηση με το μικρότερο δυνατό λειτουργικό κόστος χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση των ενοίκων.

           

Εξασφαλίστε χαμηλές χρεώσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος & την κατανάλωση πετρελαίου (ή υγραερίου), όποια και αν είναι η πληρότητα του ξενοδοχείου.


Ή επισκεφθείτε μας στην έκθεση XENIA 2019 | 23-25 Νοεμβρίου
ANDRIANOS @ Hall 2 Stand A 30


Αξίζει το ρίσκο της επένδυσης για την εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων παραγωγής θερμικής ενέργειας;


ΝΑΙ! Με εμπειρία 25 χρόνων στην μελέτη και εγκατάσταση ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, πραγματοποιούμε έργα ουσιαστικής ενεργειακής αναβάθμισης, προσφέροντας απόσβεση έως και 50% του ποσού της επένδυσης σας τον πρώτο χρόνο.

Πραγματοποιούμε πλήρη αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και εκπόνηση προμελέτης με βάση την κατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και το χαμηλότερο δυνατό κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας.


 Οι νέες εγκαταστάσεις απαιτούν μεγάλα κόστη σε περιπτώσεις βλαβών;



Ο εξοπλισμός και τα συστήματα διατηρούνται στα βέλτιστα επίπεδα λειτουργικής τους απόδοσης μακροπρόθεσμα, χάρη στη δυνατότητα για λεπτομερή παρακολούθηση, καθώς και για άμεση βελτιστοποίηση τους από τους μηχανικούς της ANDRIANOS χωρίς να απαιτείται επιτόπου επίσκεψη.

Πλήρης αυτοματισμός και αποδοτικός έλεγχος στις λειτουργίες των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων, σε συνδυασμό με μετρητές ενέργειας, για την real time καταγραφή και βελτιστοποίηση των ενεργειακών καταναλώσεων.


Ενδεικτική Real Time Προβολή Συστήματος Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης



Η ANDRIΑNOS διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Αντλίες Θερμότητας, Κλιματιστικά & Fan Coils των κορυφαίων οίκων
CARRIER, TOSHIBA & ARISTON που αποτελούν ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών,

αυτόνομης εγκατάστασης σε νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα ξενοδοχεία ή και ενσωμάτωση σε υφιστάμενο κτηριακό εξοπλισμό.



Οι Αντλίες Θερμότητας με την εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση

μπορούν εύκολα να συνδυαστούν για σύνδεση με λέβητα πετρελαίου ή αέριων καυσίμων και με ηλιοθερμικό σύστημα,

ώστε να μειωθούν σημαντικά τα κόστη ενέργειας για τη θέρμανση και ψύξη των χώρων, καθώς και την παραγωγή Zεστού Nερού Xρήσης.




Με εμπειρία 25 ετών και την πιο πλήρη γκάμα προϊόντων και εξαρτημάτων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, η ANDRIANOS προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ξενοδοχειακή εφαρμογή.



No comments:

Post a Comment