Tuesday, February 5, 2019

H ANDRIANOS στην σημαντικότερη διεθνή έκθεση των τεχνολογιών θέρμανσης-κλιματισμού παγκοσμίως,την ISH 2019

Δυναμικό παρών θα δώσει για πρώτη φορά η ANDRIANOS στην σημαντικότερη κλαδική έκθεση παγκοσμίως, την ISH 2019, που θα πραγματοποιηθεί  τον Μάρτιο στην Γερμανία. Με 25 χρόνια εμπειρίας και υψηλής τεχνογνωσίας στα Ηλιακά Θερμικά Συστήματα θα παρουσιάσει σύγχρονες λύσεις που καλύπτουν από τη μικρότερη οικία ή γραφείο μέχρι και το μεγαλύτερο επαγγελματικό-βιομηχανικό κτίριο.




Η ISH είναι η κορυφαία στον κόσμο εμπορική έκθεση, με επίκεντρο την υπεύθυνη διαχείριση της ενέργειας και του νερού στα κτίρια. Είναι ένα από τα σημαντικότερα κλαδικά γεγονότα παγκοσμίως και καθορίζει τις σύγχρονες τάσεις του σχεδιασμού στη βιώσιμη τεχνολογία θέρμανσης - κλιματισμού και στα έξυπνα οικιακά συστήματα.

Η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου παγκοσμίως με πάνω από 200.000 επισκέπτες

Η ANDIANOS θα εκθέσει στο διεθνές κοινό τα Υψηλής Ποιότητας Ηλιοθερμικά της Συστήματα που εξασφαλίζουν Πιστοποιημένη Απόδοση στις καλύτερες τιμές παγκοσμίως, σε μια εκδήλωση που με  2.400 εκθέτες και πάνω από 200,000 επισκέπτες από 152 χώρες, αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις εξελίξεις και  καινοτομίες στην εξοικονόμηση ενέργειας παγκοσμίως. Η ISH θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό χώρο Messe Franfurt στην Φρανκφούρτη από τις  11 έως τις 15 Μαρτίου 2019 (θα διαρκέσει για πρώτη φορά φέτος 5 ημέρες) με το περίπτερο της ANDRIANOS θα βρίσκεται στο Hall 11, Stand G77.




Αριστερά: Οι Ηλιακοί Συλλέκτες υψηλής απόδοσης AND-solar Premium συγκαταλέγονται στους TOP σε απόδοση επίπεδους επιλεκτικούς συλλέκτες στον κόσμο με ηcol = 67% κατά EN12975. 
Δεξιά: Τα Ηλιακά Δοχεία AND-SOLAR με σύγχρονη σχεδίαση και θερμοκρασιακή διαστρωμάτωση  τα καθιστά ιδανική λύση για αξιόπιστη εξοικονόμηση ενέργειας.


Από το 1994, η ANDRIANOS προσπαθεί και επιτυγχάνει την συνεχή  βελτίωση του σχεδιασμού, της αξιοπιστίας και της απόδοσης των συστημάτων της μειώνοντας παράλληλα το κόστος τους. Έχει δημιουργήσει έτσι ένα πακέτο λύσεων που συνδυάζει την ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως την πολύ υψηλή απόδοση, δημιουργώντας έτσι ένα από τα καλύτερα Value for Money Ηλιοθερμίας παγκοσμίως. 

No comments:

Post a Comment