Wednesday, November 14, 2018

Ενδοδαπέδια Θέρμανση για ιδανική Θερμική Άνεση σε διώροφη κατοικία στη Καλαμάτα


Στην όμορφη περιοχή Καλλιθέα Καλαμάτας με θέα τη πόλη της Καλαμάτας και το σαγηνευτικό Μεσσηνιακό κόλπο η ANDRIANOS και η ΕΟΤ ΕΞΕ μελέτησαν, προμήθευσαν και εγκατέστησαν ολοκληρωμένο σύστημα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης AND Floor Heating σε νεόδμητη διώροφη κατοικία.





Το σύστημα αυτό θα προσφέρει την απόλυτη θερμική άνεση στους χώρους της οικίας επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα πολύ υψηλά ποσοστά εξοικονόμησης Ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά θερμαντικά σώματα λόγω της προσαγωγής νερού χαμηλότερης θερμοκρασίας.



Ο έλεγχος και η ρύθμιση της θερμοκρασίας των εσωτερικών χώρων της οικίας πραγματοποιείται από τους θερμοστάτες HTRP της Salus, οι οποίοι διαθέτουν αλγόριθμο PID*, παρέχοντας αυτονομία ανά δωμάτιο και επιπλέον έχουν τη δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης σε Έξυπνο Σπίτι.



Με αυτή την εγκατάσταση συστήματος Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, ο πελάτης απολαμβάνει την απόλυτη ευεξία, θαλπωρή και πλήρης ελευθερία για τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, χωρίς την στέρηση λειτουργικών σημείων της οικίας αφού απέφυγε την εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων.

Η ANDRIANOS για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πελάτη της, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες του, προσφέροντάς διαρκώς τις βέλτιστες λύσεις που θα του αποφέρουν τα κατάλληλα οφέλη.

*PID: Η λειτουργία PID ή αλλιώς PWM που έχουν οι πλέον σύγχρονοι θερμοστάτες αφορά τη δυνατότητα του θερμοστάτη να αντιλαμβάνεται κάθε στιγμή όχι μόνο ποια είναι η θερμοκρασία του χώρου ( όπως ένας συμβατικός ΟΝ/OFF θερμοστάτης), αλλά και πόσο γρήγορα αυτή μεταβάλλεται (ανεβαίνει ή κατεβαίνει), διατηρώντας έτσι τη θερμοκρασία του χώρου, σταθερή.

No comments:

Post a Comment