Wednesday, July 6, 2016

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες AND-solar - Η κορυφή στην Ηλιοθερμία


Χρησιμοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία της στα Ηλιοθερμικά Συστήματα, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ σχεδίασε, παράγει και διανέμει από το 2014 στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τον κορυφαίο ηλιακό θερμοσίφωνα AND-solar, ο οποίος διατίθενται με μοντέλα από 120lt έως 300lt και με πιστοποιημένους συλλέκτες κατά Solar key mark και SRCC. Σε ένα κλάδο της ελληνικής αγοράς, με ιδιαίτερες απαιτήσεις και με υψηλό ανταγωνισμό και μετά από 1,5 χρόνο παραγωγής του ηλιακού θερμοσίφωνα AND solar, με δεκάδες επιτυχείς εγκαταστάσεις, επιβεβαιώνεται η υψηλή τεχνογνωσία της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στα ηλιοθερμικά συστήματα, η οποία επισφραγίζεται και με αυτό το εξαιρετικό προϊόν, το οποίο εκτός από την γνωστή ποιότητα της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, συνδυάζει και την άριστη σχέση τιμή- ποιότητας. 

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας AND-solar διατίθεται με 10 έτη εγγύηση. Η μεγάλη αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες  και η απόλυτη στεγανότητα του συλλέκτη επιτυγχάνονται χάρη στα υλικά στεγανοποίησης τα οποία είναι EPDM, σιλικόνη και πολυουρεθανική μαστίχα, ενώ το κάλυμμα στην πρόσοψη του συλλέκτη είναι τζάμι ασφαλείας χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο και πάχους 3,2mm.. Το πλαίσιο του συλλέκτη είναι από αλουμίνιο με επίστρωση ειδικής βαφής για μέγιστη αντοχή σε παραθαλάσσιες περιοχές και γενικά σε περιοχές με ακραίες συνθήκες.  Σημειώνοντας συνοπτικά τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα των κορυφαίων ηλιακών θερμοσιφώνων AND-solar: 
  • Είναι συμπαγή συστήματα για εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση.
  • Διαθέτουν μπόιλερ διπλής υάλωσης με διπλή εμαγιέ επίστρωση (με μανδύα) με προσαρμοσμένη μόνωση και ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για μέγιστη αντοχή σε θαλάσσιες περιοχές.
  • Διαθέτουν επιλεκτικό απορροφητής με υψηλής απόδοσης PVD επίστρωση για τάχιστη παραγωγή υψηλών θερμοκρασιών.
  • Ο υδροσκελετός είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένος από χαλκό.
  • Το τζάμι ασφαλείας χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο.
  • Τα υψηλής ποιότητας, ανακυκλώσιμα υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Επιτυγχάνουν μέγιστη μεταφορά θερμότητας μεταξύ του χάλκινου υδροσκελετού και της απορροφητικής επιφάνειας λόγω της τεχνολογίας συγκόλλησης laser.
  • Διαθέτουν βάσεις στήριξης υψηλής αντοχής που εγκαθίστανται εύκολα σε επίπεδες ή επικλινείς με κεραμίδια επιφάνειες.
  • Είναι ιδανικοί για εύκολη και ασφαλής εγκατάσταση λόγω των υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων σύνδεσης.
  • Είναι πιστοποιημένοι κατά Solar key mark και SRCC
Εγκαταστάσεις Ηλιακών Θερμοσιφώνων AND-solar ανα την Ελλάδα:







Ηλιακοί Θερμοσίφωνες AND-solar -  Η κορυφή στην Ηλιοθερμία

No comments:

Post a Comment