Tuesday, August 4, 2015

Ανδριανός: Ο ειδικός στον κλιματισμό, από το 1994

Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ασχολείται με τον κλιματισμό από το 1994.  Από το 1996 αντιπροσωπεύει κατασκευαστές όπως τις Ιαπωνικές FUJITSU και DAIKIN και πλέον και τους οίκους CARRIER, TOSHIBA και MIDEA .


FUJITSU-DAIKIN-CARRIER-TOSHIBA-MIDEA

Στην περιοχή είναι ο κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων και λύσεων τόσο στις απλές περιπτώσεις κλιματισμού, όσο και στα πιο απαιτητικά και σύγχρονα συστήματα που για να υλοποιηθούν συνδυάζετε  η τελευταία τεχνολογία και  η τεχνογνωσία της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, ώστε να δημιουργήσουν συστήματα Ψύξης για κάθε απαίτηση από το μικρότερο μέχρι και το μεγαλύτερο κτήριο της περιοχής.



Αντιπρόσωπος CARRIER: Αντλίες θερμότητας, Ψύκτες & Fan Coils, κλιματιστικά οικιακά, ημικεντρικά και VRF

ANDRIANOS-CARRIER

Αντιπρόσωπος TOSHIBA: Αντλίες θερμότητας & Ψύκτες, κλιματιστικά οικιακά, ημικεντρικά και VRF

ANDRIANOS-TOSHIBA

Αντιπρόσωπος FUJITSU Ιαπωνίας:Κλιματιστικά μηχανήματα τύπου split. Ημικεντρικά Κλιματιστικά μηχανήματα & VRV Κλιματιστικά μηχανήματα

ANDRIANOS-FUJITSU

Αντιπρόσωπος MIDEA Κίνας: Κλιματιστικά μηχανήματα τύπου split. Ημικεντρικά Κλιματιστικά μηχανήματα & VRV Κλιματιστικά μηχανήματα Fan Coil, Ψύκτες, Αντλίες θερμότητας

ANDRIANOS-MIDEA

Αντιπρόσωπος DAIKIN Ιαπωνίας: Κλιματιστικά μηχανήματα τύπου split. Ημικεντρικά Κλιματιστικά μηχανήματα & VRV Κλιματιστικά Μηχανήματα Fac Coil, Ψύκτες, Αντλίες θερμότητας

ANDRIANOS-DAIKIN


Προϊόντα με γνώμονα την αισθητική την εξοικονόμηση ενέργειας και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.  Και είναι πιστοποιημένη για αυτό από την TUV AUSTRIA με το ISO 9001 και το ISO 14001.
Το όνομα ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ τόσο στην Μεσσηνία όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι συνώνυμο της ποιότητας και της εξοικονόμησης ενέργειας στην θέρμανση και τον κλιματισμό.

ANDRIANOS-FUJITSU-DAIKIN-CARRIER-TOSHIBA


Για την σωστή επιλογή συστήματος κλιματισμού, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, με 20 χρόνια εμπειρίας σε συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού.
Στο κατάστημά μας στην Καλαμάτα μπορείτε να βρείτε οικιακά air-condition των οίκων Carrier, Toshiba, Daikin, Fujitsu και Midea, καθώς και ολοκληρωμένα ημικεντρικά και κεντρικά συστήματα κλιματισμού.

Για κλιματιστικό στην Καλαμάτα, επισκεφθείτε την έκθεσή μας Πλάτωνος 30 και Μαιζώνος 22. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να σας προσφέρει την βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σας.

No comments:

Post a Comment