Friday, November 21, 2014

Νέος Ηλιακός Συλλέκτης TiSUN (PFM) Plug & Flow

Τα 25 χρόνια εμπειρίας της TiSUN σε συνδυασμό με την νέα τεχνολογία, μας προσφέρει ένα απόλυτα πρωτοποριακό και μεγαλοφυές προϊόν ηλιοθερμίας.
Ο νεός ηλιακός συλλέκτης (PFM) Plug & Flow της TiSUN® εντυπωσιάζει με την απλή και γρήγορη εγκατάστασή του χάρη στις πατενταρισμένες υδραυλικές κουμπωτές συνδέσεις. 

Στη συντήρηση, που ακολουθεί την εγκατάσταση του ηλιοθερμικού συστήματος, ο συλλέκτης PFM είναι μπροστά από την εποχή του. Η συγκόλληση με την πατενταρισμένη μέθοδο CMT και η πλήρως αυτόματη κόλληση 2 συστατικών τον καθιστούν εξαιρετικά ανεξάρτητο από εργασίες συντήρησης. Αυτή η στιβαρή, ανθεκτική στη θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες κατασκευή καθώς και η επιλογή υψηλής ποιότητας υλικών συμβάλλουν σε μία μεγάλη και ενεργειακά αποδοτική διάρκεια ζωής. Χωρίς άγχος και εξοικονομώντας χρήματα!
Για εσάς μόνο μέγιστη ενεργειακή απόδοση: Με βαθμό απόδοσης πάνω από 80 %, ο απορροφητήρας του συστήματος είναι ένας από τους πλέον αποδοτικούς του κλάδου.
Ο PFM ενδείκνυται για εγκατάσταση μέσα ή πάνω στην στέγη, καθώς και τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο.

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ TiSUN ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
Ο συλλέκτης μεγάλης επιφάνειας PFM-G είναι η ιδανική εναλλακτική για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ηλιοθερμίας για σημαντική μείωση των χρόνων εγκατάστασης. Συναρμολογημένος ώστε να είναι έτοιμος για σύνδεση, βάσει του εκάστοτε τύπου PFM, ο PFM-G μπορεί να εγκαθίσταται γρήγορα και ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.  Η σύνδεση των μεμονωμένων μονάδων γίνεται με το νέο σύστημα πλαισίου της TiSUN® με ένα σταθερής μορφής προφίλ αλουμινίου.
Ο συλλέκτης PFM-G διατίθεται σε 17 διαφορετικά μεγέθη και ενδείκνυται για εγκατάσταση μέσα ή πάνω στη στέγη καθώς και τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ TiSUN
+   Συλλέκτης με έγκριση Solar Keymark *
+   Υψηλών επιδόσεων απορροφητήρας – συγκόλληση όλου του σωλήνα μαιάνδρου με το έλασμα απορροφητήρα (με καμπύλες), μεγαλύτερος βαθμός απόδοσης χάρη στο μεγαλύτερο θερμικό μήκος
+   Πατενταρισμένη λεκάνη συλλέκτη με συγκόλληση CMT
+   Μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στη στιβαρή, ανθεκτική στη θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες κατασκευή
+   Απλή και γρήγορη εγκατάσταση με τις πατενταρισμένες υδραυλικές συνδέσεις
+   Ιδιαίτερα επίπεδη κατασκευή (62 mm)
+   Κολλημένος υαλοπίνακας με λωρίδα κάλυψης
+   Μεγεθυμένη επιφάνεια συλλέκτη με ίδια μεικτή επιφάνειας

* Το Solar Keymark δημιουργήθηκε για να πιστοποιούνται προϊόντα ηλιοθερμίας υψηλής ποιότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο στόχος είναι η κατάργηση των φραγμών του εμπορίου και η χρήση υψηλής ποιότητας προϊόντων ηλιοθερμίας στην ευρωπαϊκή αγορά και επίσης, η επιδότησή τους.
Το Solar Keymark αποτελεί μία εθελοντική πιστοποίηση για προϊόντα ηλιοθερμίας από τρίτους. Ενημερώνει τον τελικό καταναλωτή, ότι ένα προϊόν ικανοποιεί αποδεδειγμένα τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα και περαιτέρω προϋποθέσεις.
Το Solar Keymark χρησιμοποιείται στην Ευρώπη και αποκτά παγκοσμίως όλο και μεγαλύτερη σημασία.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ PLUG & FLOW


ΔΟΜΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ
1. Απορροφητήρας: Απορροφητήρας πλήρους επιφάνειας με συγκόλληση λέιζερ και υψηλής συλλεκτικότητας επίστρωση PVD, με ροή σε διάταξη μαιάνδρου.
2. Περίβλημα: Αδιάβροχη κατασκευή πλαισίου με πατενταρισμένη συγκόλληση CMT
3. Μόνωση: 25 mm πετροβάμβακας, χωρίς εξαέρωση, άκαυστη 
4. Κάλυμμα: Πρισματικό κρύσταλλο ασφαλείας ηλιακής ακτινοβολίας 4 mm με υψηλή μετάδοση φωτός



No comments:

Post a Comment