Tuesday, July 25, 2017

Ξέχασες να κάνεις συντήρηση στο κλιματιστικό σου; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!


Παρόλο που ο Αύγουστος είναι έτοιμος να κάνει την είσοδό του και όλοι αναμένουμε με ενθουσιασμό να κάνουμε τις διακοπές μας, η υγεία μας δεν πρέπει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να τονιστεί η ανάγκη για τη συντήρηση του κλιματιστικού μας !


Μεγάλη σημασία έχει το ετήσιο σέρβις των κλιματιστικών και των φίλτρων αυτών γιατί ο αέρας που εισπνέετε περνάει μέσα από αυτά και διαχέεται γεμάτος σκόνη και μικροσκοπικά μόρια. Αν δεν έχετε ,λοιπόν , προχωρήσει σε συντήρηση του κλιματιστικού σας κινδυνεύετε να έχετε έχετε εξάρσεις συμφόρησης που οφείλονται σε αλλεργική αντίδραση.


Όπου η ρύπανση της ατμόσφαιρας είναι μεγαλύτερη, τα φίλτρα των αιρ κοντίσιον χρειάζονται πολύ συχνότερη συντήρηση, σχεδόν δύο φορές συχνότερα σε σχέση με άλλες περιοχές. Αν αφήσετε τα φίλτρα και τα στοιχεία του κλιματιστικού σας να βουλώσουν, όχι μόνο το κλιματιστικό σας δεν θα λειτουργεί κανονικά, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο συμπιεστής και οι ανεμιστήρες του κλιματιστικού σας να υποστούν μόνιμη βλάβη.

Σε κάθε περίπτωση, όποιο κλιματιστικό και αν έχετε, πρέπει να αλλάζετε τακτικά τα φίλτρα και να φροντίζετε ώστε να καθαρίζεται το κλιματιστικό από Εξειδικευμένους τεχνικούς, διότι η κακή συντήρηση μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερο αποτέλεσμα.

Για να ξεγνοιάσεις από τη συντήρηση του κλιματιστικού σου απευθύνσου στους πλέον κατάλληλους τεχνικούς.


Επικοινώνησε με την Ε.Ο.Τ. -  ΕΞ.Ε. ( Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας) για να αναλάβουν τη φροντίδα του κλιματιστικού σου και απόλαυσε ένα καθαρό περιβάλλον , χωρίς πονοκεφάλους και δυσφορία!


Ε.Ο.Τ. -  ΕΞ.Ε. ( Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας)
Τηλ. 2721023124  email: eot@andrianos.gr

No comments:

Post a Comment