Monday, May 12, 2014

2ο Σεμινάριο της «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» και της «AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣA.E» για την ΕΞΕ με την χρήση Αντλιών Θερμότητας

Επιτυχία σημείωσε και το 2ο Σεμινάριο που συνδιοργάνωσαν η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ και η AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ A.E, στις 2/5/2014 στην Αθήνα, με θέμα την ΕΞΕ με την χρήση Αντλιών Θερμότητας Carrier & Toshiba.



Η AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ A.E είναι υπεύθυνη για τη διανομή των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba, Totaline και τις μετά τη πώληση υπηρεσίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, ενώ η «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές πανελλαδικά στην αγορά των ολοκληρωμένων συστημάτων θέρμανσης και ψύξης με πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, μηχανικοί και τεχνικοί από όλη την Ελλάδα, ενημερώθηκαν ενδελεχώς για την δραστηριότητα της Carrier Corporation, τόσο παγκοσμίως όσο και σε εθνικό επίπεδο, και παρουσιάστηκε το προϊοντικό πακέτο των εταιρειών Carrier και Toshiba.
Αναλύθηκαν εφαρμογές θέρμανσης και ψύξης με τη χρήση των Αντλιών Θερμότητας για οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Δόθηκε ιδιαίτερη βάση στη σωστή διαστασιολόγηση και την κατάλληλη επιλογή Αντλίας Θερμότητας, ώστε να επιτευχθεί μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας στην δεδομένη εφαρμογή. Αντιμετωπίστηκαν πρακτικά προβλήματα των τεχνικών και εγκαταστατών αντλιών θερμότητας και δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις.


Για μία ακόμα φορά επετεύχθη ο στόχος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων των δύο εταιρειών, δηλαδή  η βέλτιστη κάλυψη των αναγκών του δικτύου συνεργατών της «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ»  και της  «AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ A.E», προσφέροντας άρτιες και ποιοτικές τεχνικές λύσεις  στις εγκαταστάσεις θέρμανσης και κλιματισμού.

No comments:

Post a Comment