Tuesday, November 19, 2013

Νέα συνεργασία της «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» με την «AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣA.E»




Η εταιρεία «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ», από τους πρωταγωνιστές πανελλαδικά στην αγορά των ολοκληρωμένων συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, σύναψε στρατηγική εμπορική συμφωνία, σε επίπεδο χονδρικής πώλησης για την Ελλάδα, με την εταιρεία «AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣA.E».  Στόχος μας, η διεύρυνση του προσφερόμενου προϊοντικού μας πακέτου για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του δικτύου συνεργατών μας.






Όταν ο Willis Carrier εφεύρε το πρώτο σύστημα «τεχνητού κλίματος» το 1902, έδωσε το έναυσμα για μια βιομηχανία που έφερε επανάσταση στον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε.
Από τότε μέχρι σήμερα, η Carrier Corporation βρίσκεται στη κορυφή των κατασκευαστών συστημάτων κλιματισμού, αερισμού, θέρμανσης, βιομηχανικής ψύξης, ελέγχου και αυτοματισμών. Προσφέρει βιώσιμες λύσεις για οικιακές, εμπορικές, βιομηχανικές εφαρμογές κτιρίων καθώς και για τη διατήρηση και τη μεταφορά τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Στον τομέα του κλιματισμού, το 1999 δημιουργήθηκε η κοινοπραξία μεταξύ της Carrier Corporation και της Toshiba Corporation Air Conditioning Division ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση στον κλάδο.

Η Carrier Corporation αποτελεί θυγατρική εταιρεία της United Technologies Corporation (NYSE: UTX), τον κορυφαίο πάροχο προϊόντων και υπηρεσιών στην αεροναυπηγική βιομηχανία και τη βιομηχανία κτιριακών υποδομών.

Η Carrier είναι η πρώτη εταιρεία κλιματισμού που εισήχθη στην Ελληνική αγορά το 1952 και έκτοτε είναι παρούσα με διάφορες μορφές αντιπροσώπευσης. Η AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣA.E είναι υπεύθυνη για τη για τη διανομή των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba, Totaline και τις μετά τη πώληση υπηρεσίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ A.E εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας προκειμένου να ζούμε σ’ ένα καλύτερο, υγιεινό και παραγωγικό περιβάλλον. Διαθέτει ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο Οικιακού, Ημικετρικού και Kεντρικού κλιματισμού Carrier & Toshiba.

Η «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» συνεχίζοντας την διαρκή ενασχόληση με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας παρέχει υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά προϊόντα σε συνεργάτες και καταναλωτές, έχοντας πάντα σαν κύριο στόχο να βελτιώσει την ποιότητα στις κτιριακές εγκαταστάσεις, προσφέροντας συνολικές ποιοτικές λύσεις για κτίρια με χαμηλό λειτουργικό κόστος, χωρίς τεχνικά προβλήματα και με σεβασμό στο περιβάλλον.


No comments:

Post a Comment